logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Laat je informeren over het vak herstelcoaching. Volg introductiebijeenkomst in september !

 

U wilt aan het werk als herstelcoach om uw cliënt ondersteuning te bieden bij het maken van zijn eigen herstelplan. Door deze uitgebreide beroepsopleiding te volgen maakt u kennis met alle facetten van dit mooie vak. Uw trainers komen uit de praktijk en zullen veel praktijksituaties met u behandelen en u zult veel oefenen. De opleiding herstelcoach is door de SNRO geaccrediteerd.

✓ Download hier onze brochure
✓ Direct aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten
✓ Direct aanmelden voor de opleiding tot herstelcoach (oktober 2017)

Lees hier meer over het toenemende belang van herstelcoaching

Mensen die iets traumatisch meemaken willen vaak maar één ding: het zo snel mogelijk achter zich laten en de draad weer oppakken. Logisch. Begeleiding door een ervaren en goed opgeleide herstelcoach kan hier bij helpen. Bij herstelcoaching staat de cliënt centraal. Hij of zij weet zelf namelijk het beste wat er nodig is te herstellen. De cliënt bepaalt zijn eigen route en zal zich daardoor volledig inzetten voor zijn weg terug naar de maatschappij.

De praktijk leert dat het dagelijkse leven weer oppakken vaak langer duurt dan goed is; ingewikkelde letselschadetrajecten, bureaucratie en een trage afwikkeling van de schaderegeling dragen niet bij aan een spoedig herstel. Meer hierover kunt u lezen in dit artikel geschreven door Mr. F.Th. (Francie) Peters LL.M en E.A. (Ellen) van den Berg-Bakker. Meer informatie over wat een herstelcoach concreet voor cliënten kan betekenen is terug te vinden op www.deherstelcoach.nl.

Introductiebijeenkomsten in september 2017

Geef u op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 6 september of 22 september 2017. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst vanaf 1-1-2017 een entreeprijs van € 50 exclusief btw. Indien u zich definitief inschrijft voor de opleiding wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht op de kosten van de opleiding.

Aanmelden button

Waarom kies je voor de Quasir Academy?

Bij de geaccrediteerde opleiding tot herstelcoach wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren herstelcoaches en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Uniek daarbij is dat voor een goede afweging of de opleiding tot herstelcoach iets voor u is, eerst een introductiebijeenkomst kan worden bijgewoond. Gebruik voor het aanmelden voor de introductiebijeenkomst dit formulier op de website van Quasir.

Aanmelding introductiebijeenkomst, opleiding, training of telefonisch opleidingsadvies voor herstelcoaches

email-handtekening-quasir-728x90

Mogelijke keuzes:

Uw persoonlijke gegevens:

Achternaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Functie

Organisatie

Adres

Postcode

Woonplaats

Factuurgegevens:

Organisatie / afdeling

Postadres

Postcode

Plaats

Lid van:VKIG (Vereniging van Klachtenfunctionarissen In de Gezondheidszorg)VvK (Vereniging voor Klachtrecht)

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieAD VisieStichting ZorggeschilDe Bureaus - Het HerstelcoachBureauVKIGVvKNCZBTNGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Ik ga voor deze aanmelding akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden van Quasir.

Ja, Ik geef hierbij mijn contactinformatie aan Quasir zodat u met mij kunt communiceren over mijn vraag, aanmelding of verzoek om telefonisch advies over de opleidingen, trainingen of abonnementsdiensten van Quasir. Uiteraard is hierop het privacyreglement van Quasir van toepassing.

Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!

Meer informatie of vragen?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of maatwerk voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het emailadres info@quasir.nl of via telefoonnummer 0561-618711.