logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Organisatie


Quasir ontzorgt organisaties en zorgaanbieders in de Zorg en Welzijn

Expertise en ervaring
Vanaf 1987 heeft Quasir een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van klachtenmanagement en calamiteitenonderzoek. Onze professionals bieden maatwerk op het vlak van bemiddeling, het omgaan met patiëntenfeedback en het bevorderen van zowel verbetering van de kwaliteit van dienstverlening en cliënttevredenheid.

En dit altijd vanuit een onafhankelijk perspectief!

Wat betekent Quasir?
De naam Quasir is geïnspireerd door de Noorse mythologie. De naam is aangedragen door één van onze klachtenbemiddelaars, die al ruim 25 jaar voor ons werkt. Quasir (Kvasir of Kvaser) was een door de goden geschapen mens die in het oude Scandinavië rondtrok om meningsverschillen op te lossen en mensen te onderwijzen. Met wijsheid en soevereiniteit als kernkwaliteiten, wist Quasir altijd tot oplossingen te komen.

Vele instellingen en organisaties van zorgaanbieders maken gebruik van de diensten van Quasir. Ze hebben een abonnement op de klachtenfunctionaris op afroep. Voor meer dan 50 instellingen of organisaties van zorgaanbieders heeft Quasir een klachtenfunctionaris gedetacheerd.

De patiënt centraal?
Quasir ondersteunt instellingen om in de dagelijkse praktijk invulling te geven aan de slogans: de patiënt centraal of de patiënt als partner. Quasir doet onderzoek en geeft advies op het gebied van het bouwen aan de verhoging cliënttevredenheid. Patiënten worden betrokken in het onderzoek naar verbetermogelijkheden. Vaak volgen daaruit verrassend eenvoudige verbeteracties die door een organisatie makkelijk te implementeren zijn.

Nieuwsbrief
Abonneer u op onze nieuwsbrief . Hier kunt u de laatste nieuwsbrieven bekijken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.


Informatieaanvraag over de abonnementen van Quasir

email-handtekening-quasir-728x90

Waarin bent u geïnteresseerd?

Uw persoonlijke gegevens (verplicht):

Achternaam

Voornaam

E-mail adres

Telefoon

Functie

Gegevens organisatie (verplicht):

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):

Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)ZorgthuisnlGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij mijn contactinformatie aan Quasir zodat u met mij kunt communiceren over mijn vraag, aanmelding of verzoek om telefonisch advies over de opleidingen, trainingen of abonnementsdiensten van Quasir. Uiteraard is hierop het privacyreglement van Quasir van toepassing.


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!