logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Sollicitatie cliëntenvertrouwenspersoon Wzd


Quasir ontzorgt organisaties en zorgaanbieders in de Zorg en Welzijn

Heeft u belangstelling om via Quasir als cliëntenvertrouwenspersoon Wzd te gaan werken? HIER kunt het functieprofiel bekijken.

Stuur dan vrijblijvend uw CV en een aansprekende motivatiebrief naar Quasir via onderstaand sollicitatieformulier of cvpsollicitatie@quasir.nl.

Wilt u sneller informatie over de mogelijkheid om te werken bij Quasir ? Neem dan vooral op werkdagen telefonisch contact met ons op via 085-4874012. Verder kunt zich HIER abonneren op onze nieuwsbrief.


  Sollicatie Cliëntenvertrouwenspersoon Wzd


  Uw persoonlijke gegevens:

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Reageert u op een vacature of is dit een open sollicitatie?
  Open sollicitatie

  Op welke (toekomstige of andere) functie wenst u te solliciteren?
  CliëntenvertrouwenspersoonKlachtenfunctionarisCalamiteitenonderzoekerBemiddelaar/MediatorTrainer Quasir Academy

  Uw motivatiebrief (verplicht):

  Uw CV (verplicht):

  Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Adviespunt Zorgbelang, Het LSR of AKJ/stichting ZorgstemDutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilStichting Klachtencommissie Wzd/WvggzVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


  Toestemming (verplicht):

  Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar sollicitatie@quasir.nl


  Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!