logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Wil jij bemiddelaar/klachtenfunctionaris zijn bij een instelling in de jeugdzorg in de regio Den Haag voor 8 -12 uur p/w

 

Heb je ervaring als bemiddelaar (mediator) en affiniteit met de jeugdzorg ?

Dan heeft Quasir een mooie uitdaging voor jou.

Wij zijn op zoek naar een ervaren bemiddelaar/klachtenfunctionaris in de regio Den Haag voor 8 – 12 uur per week.

Als bemiddelaar (mediator) van Quasir heb je als voornaamste taak om als onafhankelijk en zuiver faciliterende professional de gesprekken te begeleiden.

Dit houdt in dat de bemiddelaar zich onthoudt van inhoudelijke inmenging. De bemiddelaar kan indien hij dit wenselijk acht een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek met klager hebben. Dit ter voorbereiding van klager en om de mogelijkheden van bemiddeling te onderzoeken. De bemiddelaar kan worden geraadpleegd door zowel klager als beklaagden voor advies betreffende de omgang met beklaagden c.q. de klager.

Het functieprofiel voor een klachtenfunctionaris kun je HIER downloaden. Het salaris voor de bemiddelaar/klachtenfunctionaris wordt bepaald afhankelijk van de relevante ervaring tot maximaal € 4.303,= per maand op basis van 40 uur per week. Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk sturen naar sollicitatie@quasir.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in op www.quasir.nl.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 september 2019.


Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Anke Valent van Quasir (06-58880229) of bel met het hoofdkantoor van Quasir (0561-618711) voor een terugbelafspraak.


Voor jouw sollicitatie op deze uitdagende Quasir functie wordt je verzocht om onderstaand sollicitatieformulier in te sturen.

Ouasir heeft regelmatig ervaren klachtenfunctionarissen, cliëntvertrouwenspersonen en calamiteitenonderzoekers nodig. Aarzel niet om jouw interesse hiervoor te laten blijken via een “open” sollicitatie.


Sollicatie


Uw persoonlijke gegevens:

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Reageert u op een vacature of is dit een open sollicitatie?
Vacature klachtenfunctionaris
Vacature calamiteitenonderzoeker
Vacature vertrouwenspersoon
Vacature ambtelijk secretaris Klachtencommissie
Vacature trainer
Open sollicitatie

Op welke (toekomstige) functie wenst u te solliciteren?
KlachtenfunctionarisCalamiteitenonderzoekerCliëntenvertrouwenspersoon Wet Zorg en DwangVertrouwenspersoonTrainer

Uw motivatiebrief (verplicht):

Uw CV (verplicht):

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Adviespunt Zorgbelang, Het LSR of AKJ/stichting de ZorgstemDutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilStichting Klachtencommissie Wzd/WvggzVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar sollicitatie@quasir.nl


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!