logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Vacature voor een vertrouwenspersoon met affiniteit of ervaring met cliënten in de gehandicaptenzorg in de regio Rotterdam – Den Haag

 

Heb je ervaring als cliëntvertrouwenspersoon in de gehandicaptenzorg of een andere sector in de zorg of welzijn ? Dan heeft Quasir een mooie uitdaging voor jou.

Wij zoeken per direct  een ervaren cliëntvertrouwenspersoon in de regio Rotterdam – Den Haag voor 16 tot 20 uur per week.

Als cliëntvertrouwenspersoon van Quasir ben je in staat om cliënten op een laagdrempelig wijze te ondersteunen en te adviseren.

Een cliëntvertrouwenspersoon van Quasir:

 • luistert naar het verhaal van cliënt
 • verzorgt opvang
 • verkent met cliënt diens vraag/verzoek, doelen en wensen en informeert en adviseert
 • informeert en geeft voorlichting aan instelling en cliënt over zijn werkzaamheden
 • informeert betrokkenen over vigerende wet- en regelgeving
 • verleent bijstand aan cliënt, aan naaste of vertegenwoordiger van cliënt
 • verzamelt benodigde informatie bij cliënt, en naaste of vertegenwoordiger
 • stelt samen met cliënt dienst behoefte vast
 • ondersteunt cliënt in het realiseren van een oplossing
 • genereert management informatie ter verbetering van de kwaliteit van ondersteuning
 • adviseert de zorgaanbieder
 • meldt vermoedens van grensoverschrijdend gedrag jegens cliënten spoedeisende, ernstige situaties van structurele aard en/of calamiteiten bij de Raad van Bestuur (RvB)

Het functieprofiel kun je HIER downloaden.

Ouasir heeft regelmatig ervaren klachtenfunctionarissen, cliëntvertrouwenspersonen en calamiteitenonderzoekers nodig. Aarzel niet om alvast jouw interesse hiervoor te laten blijken via een “open” sollicitatie.

Het salaris voor de cliëntvertrouwenspersoon wordt bepaald afhankelijk van de relevante ervaring.

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk sturen naar sollicitatie@quasir.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in op www.quasir.nl.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 januari 2020.


Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Natalie van Rosmalen, manager HRM van Quasir (06-52 69 25 25) of bel vandaga nog met het hoofdkantoor van Quasir (0561-618711) voor een terugbelafspraak.


Voor jouw sollicitatie op deze uitdagende Quasir functie wordt je verzocht om onderstaand sollicitatieformulier in te sturen.

Ouasir heeft regelmatig ervaren klachtenfunctionarissen, cliëntvertrouwenspersonen en calamiteitenonderzoekers nodig. Aarzel niet om jouw interesse hiervoor te laten blijken via een “open” sollicitatie.


Sollicatie


Uw persoonlijke gegevens:

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Reageert u op een vacature of is dit een open sollicitatie?
Vacature klachtenfunctionaris regio Utrecht-Den Haag-Rotterdam
Vacature calamiteitenonderzoeker
Open sollicitatie

Op welke (toekomstige) functie wenst u te solliciteren?
KlachtenfunctionarisCalamiteitenonderzoekerCliëntenvertrouwenspersoon WzdCliëntenvertrouwenspersoon (algemeen)Bemiddelaar/MediatorTrainer Quasir Academy

Uw motivatiebrief (verplicht):

Uw CV (verplicht):

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Adviespunt Zorgbelang, Het LSR of AKJstichting de ZorgstemDutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilStichting Klachtencommissie Wzd/WvggzVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar sollicitatie@quasir.nl


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!