logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Sollicitatie vacature manager of staffunctie bij Quasir


Quasir ontzorgt organisaties en zorgaanbieders  in de Zorg en Welzijn

Als u wilt reageren op een vacature voor een manager of staffunctie bij Quasir? Stuur dan uw CV en een aansprekende motivatiebrief naar Quasir via onderstaand sollicitatieformulier of naar sollicitatie@quasir.nl.


Sollicatieformulier management of staffunctie bij Quasir

email-handtekening-quasir-728x90

Uw persoonlijke gegevens:

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Op welke functie wenst u te solliciteren?
Open sollicitatie

Uw motivatiebrief (verplicht):

Uw CV (verplicht):

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar secretariaat@quasir.nl


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!

Meer informatie
Wilt u sneller informatie over de mogelijkheden om te werken bij Quasir ? Neem dan vooral op werkdagen telefonisch contact met ons op via 0561-618711.

Verder kunt zich HIER abonneren op onze nieuwsbrief.