logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Quasir zoekt per direct een inspirerende en communicatief goed onderlegde trainer voor haar Academy voor de opleiding Klachtenfunctionaris

Anke Valent, manager Quasir

 

Wil je deze uitdaging aangaan?

Kom dan ons trainersteam versterken als trainer met als standplaats Almere, en verder werkzaam in geheel Nederland.

De Quasir Academy leidt professionals op die de eerste opvang doen bij klachten, ondersteunen bij het vinden van oplossingen en bij het leren van klachten. Daarnaast leert Quasir hen om volwaardig gesprekspartner voor de bestuurder en de managers te zijn.

Wij zoeken op dit moment een trainer die minimaal 3 jaar ervaring heeft als klachtenfunctionaris en de volgende onderdelen van de opleiding voor zijn/haar rekening kan nemen:

  • Klachtenmanagement
  • Profilering
  • Onafhankelijkheid

Daarnaast ben je samen met de andere trainers verantwoordelijk voor het begeleiden van de studenten in de stageperiode, voer je coaching uit en begeleid je de intervisies.

Het bezitten van aantoonbare didactische vaardigheden en ervaring als trainer zien wij als een eis.

Functie-eisen

Informatie over de functie-eisen van een trainer van de Quasir Academy kun je terugvinden door HIER te klikken.

Het salaris wordt bepaald afhankelijk van relevante ervaring als trainer en bedraagt maximaal € 5.200,– per maand op basis van 40 uur per week.

Solliciteren of nadere informatie

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk (uiterlijk 20 september) sturen naar sollicitatie@quasir.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in op www.quasir.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Anke Valent, manager Quasir Academy (06-58880229).

De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden op in de week van 23 september.

Dus ben jij die innovatieve en ondernemende trainer met lef en affiniteit met de sector zorg en welzijn?

Aarzel dan niet om vandaag nog jouw interesse aan Quasir kenbaar te maken door het insturen van jouw CV en motivatie via het sollicitatieformulier op www.quasir.nl.


Sollicatie


Uw persoonlijke gegevens:

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Reageert u op een vacature of is dit een open sollicitatie?
Vacature klachtenfunctionaris regio Utrecht-Den Haag-Rotterdam
Vacature calamiteitenonderzoeker
Vacature cliëntenvertrouwenspersoon regio Den Haag-Rotterdam
Vacature administratief medewerker in Almere
Open sollicitatie

Op welke (toekomstige) functie wenst u te solliciteren?
KlachtenfunctionarisCalamiteitenonderzoekerCliëntenvertrouwenspersoon WzdCliëntenvertrouwenspersoon (algemeen)Bemiddelaar/MediatorTrainer Quasir Academy

Uw motivatiebrief (verplicht):

Uw CV (verplicht):

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Adviespunt Zorgbelang, Het LSR of AKJDutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar sollicitatie@quasir.nl


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!