logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Quasir zoekt op korte termijn een ervaren klachtenfunctionaris in regio Den Haag en een trainer die werkt vanuit Almere

 

Quasir ontzorgt organisaties en aanbieders in de zorg en welzijn


HUIDIGE VACATURES:

Klachtenfunctionaris met ervaring werkzaam in de regio Den Haag

Er is op korte termijn een vacature voor een ervaren klachtenfunctionaris voor 12 uur per week met affiniteit voor het werken met cliënten uit verschillende bevolkingsculturen. 

Informatie over de functie-eisen van een klachtenfunctionaris kun je terugvinden door HIER te klikken. Het salaris wordt bepaald afhankelijk van relevante ervaring als klachtenfunctionaris en bedraagt maximaal  € 4.303,= per maand op basis van 40 uur per week.

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Miranda de Zwart van Quasir (06-57537520) of bel met het hoofdkantoor van Quasir (0561-618711) voor een terugbelafspraak.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 oktober 2019.

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk sturen naar sollicitatie@quasir.nl of vul het sollicitatieformulier in op www.quasir.nl.

De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 23 september.


Ervaren, inspirerende en communicatief goed onderlegde trainer voor de Quasir Academy 

Wij zoeken op dit moment een trainer die minimaal 3 jaar ervaring heeft als klachtenfunctionaris en de volgende onderdelen van de opleiding tot klachtenfunctionaris voor zijn/haar rekening kan nemen:

  • Klachtenmanagement
  • Profilering
  • Onafhankelijkheid

Daarnaast ben je samen met de andere trainers verantwoordelijk voor het begeleiden van de studenten in de stageperiode, voer je coaching uit en begeleid je de intervisies.

Het bezitten van aantoonbare didactische vaardigheden en ervaring als trainer zien wij als een eis.

Informatie over de functie-eisen van een trainer van de Quasir Academy kun je terugvinden door HIER te klikken. Het salaris wordt bepaald afhankelijk van relevante ervaring als trainer en bedraagt maximaal € 5.200,– per maand op basis van 40 uur per week.

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Anke Valent van Quasir (06-58880229) of bel met het hoofdkantoor van Quasir (0561-618711) voor een terugbelafspraak.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 20 september 2019.

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk sturen naar sollicitatie@quasir.nl of vul het sollicitatieformulier in op www.quasir.nl.

De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 23 september.


Ouasir heeft regelmatig ervaren klachtenfunctionarissen, cliëntvertrouwenspersonen en calamiteitenonderzoekers nodig. Aarzel niet om jouw interesse hiervoor te laten blijken via een “open” sollicitatie.

Klik HIER om het functieprofiel voor een klachtenfunctionaris van Quasir te downloaden. Het functieprofiel voor de cliëntvertrouwenspersoon kun je HIER downloaden.


Vanwege groei is Quasir regelmatig op korte termijn op zoek naar ervaren professionals. Stuur gerust een open sollicitatie voor de volgende functies:

  • Klachtenfunctionarissen
  • Calamiteitenonderzoekers
  • Cliëntvertrouwenspersonen
  • Mediators
  • Kwaliteitsfunctionarissen
  • Trainers

Voor Quasir staat de onafhankelijkheid van de professional centraal.

Bij klachtenbemiddeling wordt er geen oordeel over de klacht gegeven. De werkzaamheden zijn gebaseerd op het beginsel van hoor en wederhoor, waarbij in goed overleg oplossingen gezocht worden voor gerezen problemen. De gedetacheerde functionarissen van Quasir hebben een zelfstandige positie binnen de organisaties, waarvoor zij werken. Omdat de professional in dienst is van Quasir opereert de Quasir medewerker volkomen onafhankelijk van de organisatie. Op deze manier wordt de vertrouwenspositie ten opzichte van zowel de cliënt als de zorgaanbieder gegarandeerd.

Meer informatie:
Wilt u sneller informatie over de mogelijkheden van Quasir? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0561-618711.

Verder kunt zich HIER abonneren op onze nieuwsbrief.

Ben jij die innovatieve, flexibele, ondernemende, zelfstandige professional met lef en affiniteit met de zorg, op niveau van minimaal HBO?

Stuur dan vrijblijvend jouw (open) sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar Quasir via het sollicitatieformulier op de website.