logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Het NIVRE heeft een nieuw register geopend voor herstelcoaches. De opleiding herstelcoach van Quasir krijgt hierdoor erkenning.

 

Het NIVRE heeft onlangs een nieuw register geopend voor deskundigen zoals herstelcoaches binnen de herstelgerelateerde dienstverlening in de letselschade.

Herstelcoaches kunnen zich vanaf nu bij het NIVRE laten inschrijven het Register Herstelcoaches mits voldaan wordt aan de aanvraagcriteria (o.a. diploma geaccrediteerde opleiding herstelcoach). Met dit register wordt de dienstverlening in de herstelgerichte dienstverlening naar een hoger plan getild en verder geprofessionaliseerd. De verzekeraars onderschrijven het belang van deze registratie.

Herstelcoaches, die sinds 2015 door Quasir, of gelijkwaardig zijn opgeleid, kunnen wanneer ze daarnaast aan de basiseisen van het NIVRE voldoen, een aanvraag voor inschrijving indienen. Na inschrijving mogen zij de titel NIVRE Register-Deskundige (rd) voeren.

Omdat klanttevredenheid een belangrijke rol speelt en het slachtoffer daadwerkelijk meer centraal is komen te staan, is bij de (schade)verzekeraars een steeds sterkere behoefte aan het waarborgen van de kwaliteit van herstelgerichte dienstverleners. Een register maakt kwaliteit zichtbaar en geeft betrokken partijen in de letselschade een duidelijk beeld van de kwaliteit van de ingeschakelde hersteldeskundige.

Om te worden ingeschreven in dit register dienen de geregistreerden te voldoen aan de kernkwaliteiten die het NIVRE van alle geregistreerden vereist. En natuurlijk vallen deze NIVRE Register-Deskundigen onder dezelfde gedragsregels van de verplichting van de Permanente Educatie.

Net als de andere registraties die het NIVRE beheert moeten de Herstelcoaches in dit Register een PE-programma volgen om de registratie te behouden alsook zich aan alle reglementen van het NIVRE confirmeren. NIVRE-Herstelcoaches vallen net zoals de andere geregistreerden onder het Tuchtrecht. De belangen van de herstelcoaches worden behartigd door het Branchebestuur Personenschade. Zie voor meer informatie: www.nivre.nl

Kom daarom op 21 juni of 21 september naar een informatiebijeenkomst over dit boeiende beroep en de door Quasir in samenspraak met De Bureaus opgezette opleiding tot herstelcoach.

Indien de opleiding tot Herstelcoach succesvol wordt afgesloten dan zijn de PE-punten (permanente educatie) bij de NVVA: 21 punten en het Nivre: 10 punten.

NB Oud studenten die de opleiding Herstelcoach bij Quasir hebben gevolgd kunnen zich via de link https://www.nivre.nl/gelieerde-registers/register-deskundigen/ alsnog inschrijven.

Meer informatie:
Ga voor meer informatie direct naar www.quasir.nl of bel met Marijke Levelink, manager Quasir Academy (06-40097867) en mede-initiatiefnemer van deze beroepsopleiding op HBO niveau. Of vul onderstaand contactformulier in.


Aanmelding introductiebijeenkomst, opleiding, training of telefonisch opleidingsadvies voor herstelcoaches

email-handtekening-quasir-728x90

Mogelijke keuzes:

Uw persoonlijke gegevens (verplicht):

Achternaam

Voornaam

E-mail adres

Telefoon

Adres

Postcode

Woonplaats

Beroepsachtergrond:

Functie

Werkzaam bij organisatie

Lid van:VKIG (Vereniging van Klachtenfunctionarissen In de Gezondheidszorg)VvK (Vereniging voor Klachtrecht)

Factuurgegevens:

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):

Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieÄD VisieStichting ZorggeschilDe BureausVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)ZorgthuisnlGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze


Betalings- en annuleringsvoorwaarden (verplicht):

Ik ga voor deze aanmelding akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden van Quasir.

Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij mijn contactinformatie aan Quasir zodat u met mij kunt communiceren over mijn vraag, aanmelding of verzoek om telefonisch advies over de opleidingen, trainingen of abonnementsdiensten van Quasir. Uiteraard is hierop het privacyreglement van Quasir van toepassing.


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!