logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Kom 26 januari of 15 februari naar de Quasir introductiebijeenkomst voor de opleiding tot Klachtenfunctionaris

Anja Scheper, directeur Quasir BV

 

Quasir organiseert voor de dertiende keer de gespecialiseerde opleiding Klachtenfunctionaris zorgsector.

Met het oog hierop worden op zowel 26 januari als 15 februari 2018 introductiebijeenkomsten gehouden. Sinds de start van deze SNRO geaccrediteerde opleiding hebben inmiddels ruim 100 klachtenfunctionarissen het diploma voor deze opleiding met succes behaald, terwijl momenteel de twaalfde nog loopt tot april 2018.

U wilt aan het werk als klachtenfunctionaris in de zorg of het sociaal domein of u bent net begonnen en wilt uw basis verstevigen. Door deze uitgebreide beroepsopleiding te volgen maakt u kennis met alle facetten van dit mooie vak. Uw trainers komen uit de praktijk en zullen veel praktijksituaties met u behandelen en u zult veel oefenen.

Goede klachtopvang en bemiddeling is een belangrijk kwaliteitsinstrument voor iedere hedendaagse zorginstelling. De versterking van de rechtspositie van de cliënt in de zorg omvat onder meer het recht op een effectieve, laagdrempelige klachtenbehandeling. De opleiding Klachtenfunctionaris zorgsector sluit geheel op deze nieuwe wetgeving aan en is door de SNRO geaccrediteerd.

Wkkgz: er zijn meer professionele klachtenfunctionarissen nodig

Door de inwerkingtreding van de Wkkgz, is de behoefte aan professionele en onafhankelijke klachtenfunctionarissen toegenomen. Met een diploma van deze door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding op zak, zult u zich onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis of in een andere zorginstelling. Lees meer over de werkwijze en de modules door hier de brochure te downloaden of te bekijken.

Inschrijven

Geef u vandaag nog op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 26 januari of 15 februari 2018. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst een entreeprijs van € 50 exclusief btw. Indien u zich definitief inschrijft voor de opleiding wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht op de kosten van de opleiding.

Gebruik voor het aanmelden voor de introductiebijeenkomst, opleiding of telefonisch opleidingsadvies onderstaand formulier.


Aanmelding introductiebijeenkomst, opleiding of telefonisch opleidingsadvies klachtenfunctionaris

email-handtekening-quasir-728x90

Mogelijke keuzes:

Uw persoonlijke gegevens:

Achternaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Functie

Organisatie

Adres

Postcode

Woonplaats

Factuurgegevens:

Organisatie / afdeling

Postadres

Postcode

Plaats

Lid van:VKIG (Vereniging van Klachtenfunctionarissen In de Gezondheidszorg)VvK (Vereniging voor Klachtrecht)

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieAD VisieStichting ZorggeschilDe Bureaus - Het HerstelcoachBureauVKIGVvKNCZBTNGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze

Betalingsvoorwaarden:

Ik ga voor deze aanmelding akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden van Quasir

Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!

Meer informatie of vragen?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of maatwerk voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het emailadres info@quasir.nl of via telefoonnummer 0561-618711.