logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Is klachtenfunctionaris iets voor jou? Kom 20 september naar Almere of schrijf je direct in voor geaccrediteerde Quasir opleiding die start op 20 november

 

Je wilt een goede scholing als klachtenfunctionaris in de zorg of het sociaal domein of je oriënteert je hierop. Een prima voornemen.

Introductiebijeenkomst beroepsoriëntatie tot klachtenfunctionaris en calamiteitenonderzoeker

Vanwege de Wkkgz, Wzd en Wvggz is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden. Wil je meer weten over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? Kom dan vooral naar een introductie van de Quasir Academy die wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers.

Hier kun je het jaarschema bekijken voor de komende introductiebijeenkomsten en opleidingen voor de klachtenfunctionaris. Het jaarrooster voor de trainingen kun je HIER bekijken.

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kun je je onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

De eerstvolgende opleiding tot klachtenfunctionaris start op 20 november. De 4-daagse opleiding tot calamiteitenonderzoeker start op 7 oktober. Er zijn nog plaatsen vrij.

Of bel direct met Quasir op 0561-618711 voor aanvullende informatie of telefonisch opleidingadvies. Ook voor trainingen ben je bij Quasir aan het juiste adres.

 

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan jou gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien je je later definitief hebt ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht. Geef je hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maak je kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.