logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Brochure Onderzoek en Advies


De kracht van klachtenmanagement

Quasir beschikt over een expertisecentrum met ervaring op het gebied van innovatie en implementatie van klachtenmanagementsystemen. Een deskundig team van consultants, die hun sporen hebben verdiend op het gebied van organisatieadvies en klachtenmanagement, scannen uw processen en komen met praktische aanbevelingen. Zij analyseren uw organisatie en maken met ‘quick wins’ duidelijk hoe u uw klachtvriendelijkheid kunt optimaliseren en hoe uw organisatie kan leren van de feedback van cliënten. Zij beschikken over tools die zich probleemloos verbinden met uw bestaande processen en aansluiten bij de cultuur en mentaliteit van uw instelling.

U kunt hier de brochure downloaden over de adviesdiensten van Quasir op het gebied van klachtenmanagement. Voor de brochure over het onafhankelijk calamiteitenonderzoek kunt u hier terecht.

Onze adviseurs kunnen u in een persoonlijk onderhoud informeren over de adviesmogelijkheden van Quasir.

U krijgt een advies op maat dat meteen praktisch toepasbaar is en aansluit bij de cultuur van uw organisatie. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag!

Downloaden (PDF, QUASIR-Leaflet-Klachtenmanagement.pdf)

Voor meer informatie over de advies- en onderzoeksdiensten op het gebied van klachtenmanagement van Quasir neemt u contact op met Quasir of vul onderstaand formulier in.


  Aanvraag telefonisch adviesgesprek


  Waarin bent u geïnteresseerd?

  Uw persoonlijke gegevens (verplicht):

  Achternaam

  Voornaam

  E-mail adres

  Telefoon

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Beroepsachtergrond:

  Functie

  Werkzaam bij organisatie

  Lid van:VKIG (Vereniging van Klachtenfunctionarissen In de Gezondheidszorg)VvK (Vereniging voor Klachtrecht)

  Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):

  Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)ZorgthuisnlGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze


  Toestemming (verplicht):

  Ja, Ik geef hierbij mijn contactinformatie aan Quasir zodat u met mij kunt communiceren over mijn vraag, aanmelding of verzoek om telefonisch advies over de opleidingen, trainingen of abonnementsdiensten van Quasir. Uiteraard is hierop het privacyreglement van Quasir van toepassing.


  Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!

  Nieuwsbrief
  Abonneer u op onze nieuwsbrief. Hier kunt u de laatste nieuwsbrieven bekijken.

  Meer informatie
  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir? Neem dan contact met ons op.