logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Bent u klachtenfunctionaris of wilt u dat worden. Volg de geaccrediteerde opleiding van Quasir op 7 mei. Nog aantal plaatsen vrij

 

U wilt een goede scholing als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein of u oriënteert hierop. Een prima voornemen.

U kunt zich zelfs nog aanmelden voor de opleiding tot klachtenfunctionaris 2.0 met als startdatum 7 mei 2019. Er zijn nog aantal plaatsen vrij. Meld u vandaag nog aan.


Vanwege de Wkkgz, Wzd en Wvggz is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

Introductiebijeenkomsten opleiding tot klachtenfunctionaris en calamiteitenonderzoeker

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? Kom dan vooral naar een introductie van de Quasir Academy die wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers.

In 2019 worden de introductiebijeenkomsten gehouden op 16 april, 10 september en 20 september. U kunt zich natuurlijk HIER nu al direct voor aanmelden.

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan u gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien u zich later definitief heeft ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

Geef u hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

De opleiding tot klachtenfunctionaris 2.0 start op 7 mei en 10 oktober 2019. Bel direct met Quasir voor nadere informatie of telefonisch opleidingadvies. Ook voor trainingen bent u bij Quasir aan het juiste adres.

Hier kunt u het jaarschema bekijken voor de nog te starten opleidingen voor de klachtenfunctionaris 2.0 in 2019. Het jaarrooster voor de trainingen kunt u HIER bekijken.

Voor de opleiding tot calamiteitenonderzoeker zijn op er 18 maart  en 7 oktober 2019 nog plaatsen beschikbaar.

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kunt u zich onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maakt u kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.