logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Ben jij een organisator die houdt van faciliteren en structureren. Quasir zoekt een gedreven officemanager in Almere

 

Wil je deze uitdaging aangaan? Dan hebben we een uitdagende baan voor je!

Je bent als ervaren officemanager communicatief en administratief sterk en in staat om tegelijkertijd op meerdere borden te schaken.

Wij verwelkomen graag op ons kantoor in Almere een leuke en representatieve collega die de uitdaging wil aannemen om onze landelijk werkende teams en stafleden op pro-actieve en flexibele wijze administratief en secretarieel te ondersteunen.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste duizendpoot op hbo niveau met lef en ervaring in een soortgelijke functie in de zakelijke dienstverlening. Ervaring met administratieve HR werkzaamheden en het werken met de Exact systemen Globe, Synergy en Sumatra is gewenst.

De vacature is voor minimaal 20 uren per week tot 32 uren per week met als standplaats Almere, aanvang werkzaamheden medio januari 2019.

Het salaris wordt bepaald afhankelijk van jouw relevante ervaring als officemanager en bedraagt maximaal € 3.150,– per maand op basis van 40 uur per week.

Solliciteren of nadere informatie

Jouw brief met aansprekende motivatie en CV t.a.v. dhr. F. Buskes HR manager Quasir ontvangen wij graag uiterlijk maandag 26 november 2018 door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen op www.quasir.nl of via naar secretariaat@quasir.nl.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Anja van Straten-Scheper, directeur Quasir (0561-618711).

Dus ben jij die gedreven officemanager? Aarzel dan niet om vandaag nog jouw interesse aan Quasir kenbaar te maken door het insturen van jouw CV en motivatie via dit sollicitatieformulier op www.quasir.nl


Sollicatie


Uw persoonlijke gegevens:

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Op welke functie wenst u te solliciteren?
Open sollicitatie

Uw motivatiebrief (verplicht):

Uw CV (verplicht):

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar secretariaat@quasir.nl


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!

Schrijf je hier eventueel in als belangstellende voor onze nieuwsbrief.