logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Abonnement vertrouwenspersoon op afroep


Wenst u als organisatie te beschikken over een vertrouwenspersoon

Bent u een kleine of grote organisatie, ZZP’er, vereniging of brancheorganisatie en wilt u uw cliënten bij onvrede over de zorgverlening laten ondersteunen door een professionele en betaalbare vertrouwenspersoon dan bent u bij Quasir aan het juiste adres.

Bij Quasir kunt u als zorgaanbieder terecht voor het “Abonnement vertrouwenspersoon op afroep” of zo nodig kan Quasir voor een vast aantal uren per week een vertrouwenspersoon detacheren.

Quasir beschikt over professionele en onafhankelijke vertrouwenspersonen. Een vertrouwenspersoon kan bij u voor bepaalde of onbepaalde tijd worden gedetacheerd. U bent zo verzekerd van kwalitatief goede dienstverlening aan uw cliënten.

Tweemaal per jaar krijgen alle functionarissen bijscholing van de Quasir Academy. Verder volgen alle vertrouwenspersonen en klachtenfunctionarissen van Quasir intervisiebijeenkomsten om hun ervaringen te delen, teneinde van alle ervaringen te leren. Het hebben van collega’s waar ze bij ingewikkelde zaken te rade kunnen gaan noemen de functionarissen van Quasir een groot voordeel van het werken vanuit Quasir bij organisaties in de zorg, welzijn of het sociaal domein.

Abonnement vertrouwenspersoon op afroep

Wenst u op afroep aan uw cliënten een vertrouwenspersoon beschikbaar te stellen? Dan bent u bij Quasir aan het juiste adres. Quasir heeft hiervoor het abonnement vertrouwenspersoon op afroep. Door afsluiting van dit abonnement kan uw cliënt binnen redelijke tijd beschikken over een onafhankelijk vertrouwenspersoon. Een hele geruststelling waardoor u zich als zorgaanbieder bezig kunt houden met dat waar uw hart en kracht ligt.

De inzet van een onafhankelijke vertrouwenspersoon op afroep wordt verzorgd door onze landelijk opererende ervaren vertrouwenspersonen. Doordat Quasir, naast detachering, de diensten van de vertrouwenspersoon aanbiedt middels een abonnement is het voor elke organisatie mogelijk om zonder onnodige kosten op een makkelijk manier hierin te voorzien.

Tijdelijk vervanging nodig?

Heeft u voor een korte of langere periode een vertrouwenspersoon nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De vertrouwenspersonen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. In de meeste gevallen kan Quasir binnen redelijke tijd een ervaren vertrouwenspersoon aanbieden.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over detachering of de abonnementen van Quasir, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Eenmaal aangesloten ontvangt u de praktische gegevens voor op uw website waardoor cliënten rechtstreeks contact met Quasir kunnen opnemen met onze coördinator vertrouwenspersonen.


  Informatieaanvraag over de abonnementen van Quasir


  Waarin bent u geïnteresseerd?

  Uw persoonlijke gegevens (verplicht):

  Achternaam

  Voornaam

  E-mail adres

  Telefoon

  Functie

  Gegevens organisatie (verplicht):

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):

  Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)ZorgthuisnlGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze


  Toestemming (verplicht):

  Ja, Ik geef hierbij mijn contactinformatie aan Quasir zodat u met mij kunt communiceren over mijn vraag, aanmelding of verzoek om telefonisch advies over de opleidingen, trainingen of abonnementsdiensten van Quasir. Uiteraard is hierop het privacyreglement van Quasir van toepassing.


  Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!