logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN | ACADEMY | ONDERZOEK EN ADVIES

Brochure abonnement voorzitter calamiteitencommissie op afroep


Bij calamiteiten en incidenten kunt u door Quasir onafhankelijk onderzoek laten verrichten om zo tools te krijgen hoe u herhaling  in de toekomst kan voorkomen. Quasir kan een onafhankelijk voorzitter leveren die een onderzoekscommissie samenstelt, taken verdeelt, overzicht houdt, de tijd bewaakt en zorgt voor de aanlevering bij de Raad van Bestuur van een onderzoeksrapport die voldoet aan de eisen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). De betreffende onderzoeksrapportage verstuurt u aan de IGJ.

Wilt u zekerheid dat bij een calamiteit u snel beschikt over een onafhankelijk voorzitter voor de onderzoekscommissie? Overweeg dan het abonnement voorzitter calamiteitencommissie op afroep.

Downloaden (PDF, QUASIR-Leaflet-Calamiteitenonderzoek-april-2016-1.pdf)

Voor meer informatie over het abonnement voorzitter calamiteitencommissie op afroep neemt u contact op met Quasir of vul onderstaand formulier in.


Informatieaanvraag over de abonnementen van Quasir


Waarin bent u geïnteresseerd?

Uw persoonlijke gegevens (verplicht):

Achternaam

Voornaam

E-mail adres

Telefoon

Functie

Gegevens organisatie (verplicht):

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):

Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)ZorgthuisnlGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij mijn contactinformatie aan Quasir zodat u met mij kunt communiceren over mijn vraag, aanmelding of verzoek om telefonisch advies over de opleidingen, trainingen of abonnementsdiensten van Quasir. Uiteraard is hierop het privacyreglement van Quasir van toepassing.


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!

Nieuwsbrief
Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir? Neem dan contact met ons op.