logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Brochure abonnement onafhankelijk voorzitter calamiteitencommissie op afroep


Bij calamiteiten en incidenten kunt u door Quasir onafhankelijk onderzoek laten verrichten om zo tools te krijgen hoe u herhaling  in de toekomst kan voorkomen. Quasir kan een onafhankelijk voorzitter leveren die een onderzoekscommissie samenstelt, taken verdeelt, overzicht houdt, de tijd bewaakt en zorgt voor de aanlevering bij de Raad van Bestuur van een onderzoeksrapport die voldoet aan de eisen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). De betreffende onderzoeksrapportage verstuurt u aan de IGJ.

Wilt u zekerheid dat bij een calamiteit u snel beschikt over een onafhankelijk voorzitter voor de onderzoekscommissie? Overweeg dan het abonnement onafhankelijk voorzitter calamiteitencommissie op afroep.

Downloaden (PDF, QUASIR-Leaflet-Calamiteitenonderzoek-april-2016-1.pdf)

Voor meer informatie over het abonnement onafhankelijk voorzitter calamiteitencommissie op afroep neemt u contact op met Quasir of vul onderstaand formulier in.


Informatieaanvraag over de abonnementen van Quasir

email-handtekening-quasir-728x90

Waarin bent u geïnteresseerd?

Uw persoonlijke gegevens:

Achternaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Functie

Organisatie

Adres

Postcode

Woonplaats

Gegevens organisatie:

Organisatie / afdeling

Postadres

Postcode

Plaats

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieAD VisieStichting ZorggeschilDe Bureaus - Het HerstelcoachBureauVKIGVvKNCZZorgthuisnlGoogleQuasir NieuwsbriefStudent Quasir AcademyMedewerker QuasirAndere wijze

Ja, Ik geef hierbij mijn contactinformatie aan Quasir zodat u met mij kunt communiceren over mijn vraag, aanmelding of verzoek om telefonisch advies over de opleidingen, trainingen of abonnementsdiensten van Quasir. Uiteraard is hierop het privacyreglement van Quasir van toepassing.

Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat het formulier is verzonden!

Nieuwsbrief
Abonneer u op onze nieuwsbrief. Hier kunt u de laatste nieuwsbrieven bekijken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir? Neem dan contact met ons op.